|
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ |
|
|
L123 |
Απόρριψη αίτησης σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης
(άρθρο 7 του ΚΣΕΕ και κανόνας 11 παράγραφος 3 του ΕΚΣΕΕ)
Αλικάντε, 31/10/2016
ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΓΚΟΥΣΚΟΥ
ΣΚΟΥΦΑ 5-7
GR-10673 ΑΘΗΝΑ
GRECIA
Αριθ. αίτησης: |
015560915 |
Τα στοιχεία σας: |
|
Εμπορικό σήμα: |
JAMAICA NET |
Τύπος σήματος: |
Λεκτικό σήμα |
Καταθέτης: |
KARATZI VIOMIHANIKES KAI XENODOHEIKAKES EPIHEIRISEIS AE Odos a Viomihaniki Periohi GR-71601 Irakleio, Kritis GRECIA |
Στις 18/07/2016 το Γραφείο διατύπωσε αντίρρηση δυνάμει του άρθρου 7 παράγραφος 1 του ΚΣΕΕ, διότι το σήμα του οποίου ζητείται η καταχώριση είναι εν μέρει μη επιλέξιμο για καταχώριση, για τους λόγους που αναλύονται στην επισυναπτόμενη επιστολή.
Ο καταθέτης παρέλειψε να υποβάλει εμπρόθεσμα τις παρατηρήσεις του. Για τους λόγους που εκτίθενται ανωτέρω και δυνάμει του άρθρου 7 παράγραφος 1 του ΚΣΕΕ, η αίτηση για το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρ. 15 560 915 απορρίπτεται διά του παρόντος για τα ακόλουθα προϊόντα:
Κλάση 22 Δίχτυα για τη συλλογή φύλλων· Δίχτυα κήπου· Δίχτυα προστασίας για χρήση στην κηπουρική· Δίχτυα· Σπάγγοι διχτυών Επαγγελματικά δίχτυα· Εφαρμοστά δίχτυα.
Η αίτηση θα γίνει δεκτή για τα υπόλοιπα προϊόντα.
Σύμφωνα με το άρθρο 59 του ΚΣΕΕ, έχετε το δικαίωμα να ασκήσετε προσφυγή κατά της εν λόγω απόφασης. Σύμφωνα με το άρθρο 60 του ΚΣΕΕ, η προσφυγή πρέπει να ασκηθεί εγγράφως ενώπιον του Γραφείου εντός δύο μηνών από την ημερομηνία κοινοποίησης της εν λόγω απόφασης. Το δικόγραφο της προσφυγής κατατίθεται στη γλώσσα της διαδικασίας στο πλαίσιο της οποίας εκδόθηκε η προσβαλλόμενη απόφαση. Επιπλέον, εντός προθεσμίας τεσσάρων μηνών από την ίδια ημερομηνία, πρέπει να κατατεθεί γραπτώς υπόμνημα που να εκθέτει τους λόγους της προσφυγής. Η προσφυγή θεωρείται ότι έχει ασκηθεί μόνο μετά την καταβολή του τέλους προσφυγής των 720 EUR.
Αλίκη ΣΠΑΝΔΑΓΟΥ